Home Producten Behandelingen Prijslijst Route Reserveren

Kado tip: foto: Bo Bòls Beautycheque

Schoonheidssalon Bo Bòls

Behandelingen

Algemene behandeling ...

Een algemene behandeling bestaat uit:
Reiniging
Epileren
Stomen
Gerstekorrels / mee-eters verwijderen
Eventueel bovenlip + kaaklijn harsen
Massage
Masker

Face lift behandeling

Liftende massage om veroudering tegen te gaan en de huid wakker te "schudden" in combinatie met het gebruik van de Beauty Without Surgery producten en het Apple stam cell shaker mask, Deze behandeling helpt de huid te verstevigen, regenereren en vernieuwen. De huid houdt hierdoor een fris en gezonder uiterlijk.

Vitamine C behandeling ...

Vitamine C BehandelingDe vitamine - C behandeling voorziet de huid van energie, werkt stimulerend en verbetert de afvoer van afvalstoffen.
Vitamine - C verhoogt de celactiviteit en de elasticiteit van de huid. De behandeling is speciaal samengesteld voor het huidtype dat wordt blootgesteld aan stress en vermoeidheid.

Na de behandeling is de huid gevitamineerd.
Deze behandeling is een topper, geschikt voor alle huidtypen en elke leeftijd, maar vooral voor rokers en zonaanbidders. Vitamine C behandeling bestaat uit het reinigen met een mousse, ampul en crème.

Collageen vlies masker...

Het verouderingsproces vindt voornamelijk plaats in het bindweefsel. Met het ouder worden neemt het gehalte oplosbaar collageen af.
Door applicatie van oplosbaar collageen proberen we de veroudering van de huid terug te dringen. Dit vliesmasker werkt vochtvasthoudend, verstevigend en regenererend.
Het is een product met 95% natief gepolymeriseerd collageen, een stof die overeenkomt met het menselijk collageen.

Acid Peels

Acid Peels zijn technologisch gezien zeer vooruitstrevende chemische peelings die uitsluitend bedoeld zijn voor gebruik door esthetische medische artsen, dermatologen en specialisten met een cosmetische achtergrond. De Acid Peels garanderen een effectiviteit en exfoliërende werking van de hoogste kwaliteit. Zij vormen een perfecte oplossing voor talloze huidproblemen- en aandoeningen van zowel lichaam als gelaat.

Verschillende typen Acid Peels garanderen huidverbetering en regeneratie van de oudere huid. De vale huid wordt frisser en kleuroneffenheden verminderen. Huidoneffenheden en littekentjes bij een vette huid worden genormaliseerd en verminderen. De Acid Peels zijn per huidtype en op de leeftijd aangepast. Het snel en langdurig verkregen resultaat is een perfecte alternatief voor de pijnlijke en invasieve behandelingen.

Micro Needling

Microneedling bestaat uit minuscule naaldjes die kleine verticale kanaaltjes in de huid maken. Deze minuscule verticale kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar verwonden de huid precies genoeg om het natuurlijke herstelproces te activeren. Door de prikkeling in het bindweefsel komen actieve groei en helende factoren vrij die zorgen voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine. Collageen en elastine zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van de huid, waardoor de huid dikker, steviger en gladder wordt. Littekens en rimpels verminderen en hyperpigmentatie vervaagt door huidvernieuwing. Door deze factoren zal huidverjonging plaatsvinden.

Afhankelijk van het soort behandeling zal de huid er roze/rood uit gaan zien en is de huid gevoelig. Tevens kan de huid prikkelend en warm aanvoelen en kan er wat zwelling ontstaan. De roodheid vermindert na enkele uren. Bij sommige huidtypen zal dit snel verdwijnen, bij andere huidtypen kan de roodheid enkele dagen aanblijven. Het is noodzakelijk om de huid de opvolgende dagen goed te beschermen met een SPF.

Figurehead | Webdesign