Home Producten Behandelingen Prijslijst Route Reserveren

Kado tip: foto: Bo Bòls Beautycheque

Schoonheidssalon Bo Bòls

Behandelingen

Algemene behandeling ...

Een algemene behandeling bestaat uit:
Reiniging
Epileren
Stomen
Gerstekorrels / mee-eters verwijderen
Eventueel bovenlip + kaaklijn harsen
Massage
Masker

Face lift behandeling

Liftende massage om veroudering tegen te gaan en de huid wakker te "schudden" in combinatie met het gebruik van de Beauty Without Surgery producten en het Apple stam cell shaker mask, Deze behandeling helpt de huid te verstevigen, regenereren en vernieuwen. De huid houdt hierdoor een fris en gezonder uiterlijk.

Paraffine pakking ...

Paraffine wordt in de salon gebruikt als pakking voor de handen en voeten.
De behandeling verzacht de opperhuid, maakt de huid elastischer, stimuleert de doorbloeding (winterhanden), versterkt en verbetert het onderhuids weefsel, verzacht de nagelriemen, verbetert droge en beschadigde handen (kloven) en verzacht pijnlijke spieren bij reuma en artritis.

Weldaad voor handen en voeten ...

Paraffine pakking

Een paraffinebad - behandeling is een weldaad voor uw handen en voeten. De werking van de warme paraffine dringt diep door in de huid van uw handen en voeten en zorgt ervoor dat uw ze weer heerlijk zacht worden. Door onderdompeling in de warme paraffine worden de poriën geopend. Bovendien stimuleert paraffine de doorbloeding en maakt het de huid elastischer waardoor de huid gemakkelijker herstelt.


Vitamine C behandeling ...

Vitamine C BehandelingDe vitamine - C behandeling voorziet de huid van energie, werkt stimulerend en verbetert de afvoer van afvalstoffen.
Vitamine - C verhoogt de celactiviteit en de elasticiteit van de huid. De behandeling is speciaal samengesteld voor het huidtype dat wordt blootgesteld aan stress en vermoeidheid.

Na de behandeling is de huid gevitamineerd.
Deze behandeling is een topper, geschikt voor alle huidtypen en elke leeftijd, maar vooral voor rokers en zonaanbidders. Vitamine C behandeling bestaat uit het reinigen met een mousse, ampul en crème.

Cacao “peel off” masker...

Dit masker bestaat uit 100% pure cacao poeder van niet gefermenteerde en niet geroosterde cacao bonen.. De actieve ingrediënten zijn voornamelijk:

√ Bioflavonoiden, heeft een antiradicaal effect en vermindert rimpeltjes
√ Theobromine, verbetert cel metabolisme en stimuleert de perifere circulatie
√ mineralenCacao behandeling

Het masker verwijdert dode huidcellen. Het absorbeert onzuiverheden en verzacht de huid. Het stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen, waardoor de huid weer van energie wordt voorzien en een revitaliserend en herstellend effect van de huid ontstaat.

Collageen vlies masker...

Het verouderingsproces vindt voornamelijk plaats in het bindweefsel. Met het ouder worden neemt het gehalte oplosbaar collageen af.
Door applicatie van oplosbaar collageen proberen we de veroudering van de huid terug te dringen. Dit vliesmasker werkt vochtvasthoudend, verstevigend en regenererend.
Het is een product met 95% natief gepolymeriseerd collageen, een stof die overeenkomt met het menselijk collageen.

Figurehead | Webdesign